Vi hjälper dig hitta bäst långivare för dina behov

wordpress review theme wordpress affiliate theme review theme affiliate theme wordpress review themes wordpress affiliate themes review themes affiliate themes

Sms lån, vad är det?

Sms lån är lån på en mindre summa pengar. Från början ansökte du om sådana här lån endast via sms och det var så namnet uppkom. Andra benämningar är snabblån, mobillån, mikrolån och internetlån. Samtliga benämningar syftar till att lånet är just ett mindre lån.

Den största gemensamma nämnaren förutom lånesumman är att återbetalningstiden är kort, i vanligast fall 30 dagar, men ibland är den så kort som 15 dagar. Några långivare erbjuder dock sina kunder att förlänga sin lånetid om behov finns. Större belopp som 10 000 betalas oftast på 3 månader.

Vi kommer att försöka redovisa alla kostnader så korrekt som möjligt här på Smslånnu och vår förhoppning är att du skall hitta den långivare som passar dig allra bäst.

Kundfokus Sms-lån

I och med att behoven ser så olika ut hos olika människor finns det en mängd belopp att låna, vissa långivare erbjuder till och med en flytande skala, d.v.s. du kan t.ex. låna 535 kronor eller 5150 kronor. Att man erbjuder den här typen av valfrihet måste ses som ett tecken på att man från långivarnas sida har stor marknads- och kundförståelse. Man har lagt ner både tid och resurser på att försöka tillgodose alla kunders behov.

Låna 500:-, 1000:-, 2000:-, 3000:-, 4000:- eller 5000:-

Ja, som du ser så kan du låna lite hur du vill. De flesta långivare lägger dessutom till smslån på större belopp, nu för tiden kan man låna upp till 12000 kronor med ett smslån. Hur utvecklingen kommer att se ut framöver är svårt att förutspå, men de olika långivarna kommer att försöka hitta nya och bra sätt att nå marknaden. Samtidigt finns det en önskan från staten att reglera marknaden för smslån och den önskan går till viss del emot långivarnas intressen. Dock har de nu gått med på att starta en branschorganisation vilket vi hoppas på skall gynna oss konsumenter.

Läs om långivaren

Smslån som fenomen kommer även fortsättningsvis vara ett enkelt sätt att låna pengar, trots den kritik som låneformen utstår i media. Faktum är att det i vissa situationer är hjälpande hand som kan rädda en låntagare ur ett ekonomiskt dilemma.

Med det stora utbudet av långivare som förekommer är det viktigt att läsa om både företaget du lånar utav och att du läser ”det finstilta”, frågan är ju vilka villkor och ränta som du står inför när du skall betala tillbaka smslånet.
Lista på sms lån lånegivare

Att ansöka om Smslån

Ansökningsprocessen är enkel gällande smslån. Allt du gör är att registrera dig hos långivaren, de behöver ditt namn, personnummer, konto och hemadress.  Olika långivare har olika krav på dig som låntagare, men det går att hitta de som lånar ut utan UC, med betalningsanmärkning osv. Anledningen till att smslån ofta i folkmun har en negativ klang är just att om låntagaren inte betalat tillbaka enligt överenskommen tid så blir det dyrt. Så som alltid skall var och en ta för vana att betala tillbaka sina skulder i tid

wordpress review theme wordpress affiliate theme review theme affiliate theme wordpress review themes wordpress affiliate themes review themes affiliate themes