Vi hjälper dig hitta bäst långivare för dina behov

wordpress review theme wordpress affiliate theme review theme affiliate theme wordpress review themes wordpress affiliate themes review themes affiliate themes

Lån trots betalningsanmärkning?

Det finns långivare som ger dig lån trots att du har betalningsanmärkning. De resonerar utifrån att du faktiskt kan ha en ordnad ekonomi trots att du dragit på dig en anmärkning och att orsakerna till att du fick en anmärkning kan ha olika orsaker som inte behöver betyda att du inte kan betala ett nytt lån. Det negativa med en anmärkning är att den hänger kvar i tre år.Vi har dock samlat några långivare som bortser från detta:

Långivare Ränta Låna nu
sms lån Viaconto 0% Ansök om lån
sms lån ferratum 0% Ansök om lån
sms lån freedom finance 3,95% Ansök om lån
sms lån pengos 14% Ansök om lån
sms lån kashtou 18,5% Ansök om lån

 

Bilpant är en annorlunda långivare som också beviljar lån trots betalningsanmärkning. Här lånar du med din bil som säkerhet, men du får självklart behålla bilen och köra under tiden.
Bilpant-låna pengar av dig själv!

 

När man lånar pengar ska man vara säker på att man kan betala tillbaka. Betalningsanmärkning är allvarligt. Man ska naturligtvis undvika det så långt som möjligt eftersom man äventyrar sitt ekonomiska liv. Med en betalningsanmärkning i bagaget kan du  stoppas att ta ett lån för bil, bostad eller t ex en barnvagn. Du kan även få svårighet att få jobb.

För att få lån med betalningsanmärkning tar man hänsyn till följande:
Ålder och civilstånd

  • Taxerad inkomst, andra krediter och skulder som påverkar din betalningsförmåga
  • Antal krediter du har. Max 5 st får du ha.
  • Betalningsanmärkningen får inte vara yngre än 6 månader.

En missuppfattning är att man tror det är kronofogden som delar ut betalningsanmärkningar. Det är det inte. Betalningsanmärkning är ett term som används av kreditupplysningsföretagen. Termen är ett samlingsnamn för en stor mängd uppgifter som samlas upp från olika håll te x Kronofogden men också andra myndigheter, när det görs en kreditupplysning på dig.

wordpress review theme wordpress affiliate theme review theme affiliate theme wordpress review themes wordpress affiliate themes review themes affiliate themes